Medence Takarás, medencefedés, medence takaró típusok

Leírás

Szolár Medencecatakró: A medence takarása – fedése többféle célból, többféle módon megoldható. A legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás. Ez egy a medence vizén úszó  (buborékos) medence takaró, ami “ingyen” jelentősen növelheti a vízhőmérsékletet.

Biztonsági medence takaró: Ha Önnek kisgyermeke van, vagy kisállatot tart a család, javasolt a használata. Ez már túlnyúlik a medence peremén, és megfelelő merevítéssel rendelkezik, így  meggátolja kisgyermekeink, háziállataink esetleges balesetét. Mindenképpen megéri.

Eltolható polikarbonát medencefedés: A legösszetettebb medencefedés típus. Ezzel a lefedéssel már jelentősen megnyújtható a medence használhatóságának ideje. Különböző méretű és formájú termékeink minden egyedi igényre megoldást kínálnak.

Téli medence takaró: A téli üzemben sem szabad megfeledkezni a medence takarásáról. Ilyenkor  fóliát célszerű alkalmazni, hogy megóvjuk medencénket a téli időjárás káros hatásaitól. A téli medencetakarókat bármilyen méretre és formára legyártjuk.

Redőnylamellás medencetakaró: Akik igazán komolyan gondolják a medencetakarást, de nincs szükségük polikarbonát eltolható medencefedésre, azoknak ajánljuk. Elektromos motorok mozgatják a víz felszínén úszó lamellás medencefedést.

Klikk a fenti címszavakra a bővebb leírásokért!

A Szolár és Téli takarók Futárszolgálattal is házhozszállíthatók!

Érdeklődés: +36 / 30-297-90-12


Információkérés E-mailben >>

Továbbiak:


új szerver