Infraszauna, Szauna, infraszauna használat

Az izzadást fokozhatjuk, ha az infraszauna használata előtt zuhanyozunk. Zuhanyozás után töröljük szárazra magunkat, és úgy üljünk be az infraszaunába. A bent eltöltött idő mindenkinek más lehet, de általában 30 -40 perc a javasolt. Ennyi idő alatt akár több száz kalóriától is megszabadulhat. Az infrasugárzók által kibocsájtott hőmérséklet is maximum 60 ˚C, de tapasztalataink alapján a 45 ˚C és 55 ˚C közötti hőmérséklet a jellemző.

Ha Önnek bezártság érzete támad, az infraszauna akár nyitott ajtóval is használható, vagy tekintse meg a teljesen üveges homlokfelületű modelljeinket. Az ajtót azért hagyhatjuk nyitva, mert ellentétben a hagyományos finn szaunával az infraszaunában nem a bent keletkezett hőtől izzadunk, hanem a kibocsájtott infrasugarak hatására. Ez az oka annak is hogy jelentős méreganyag távozik testünkből. Az infrasugarak mélyre hatolnak és ott fejtik ki jótékony hatásukat. Elég csak arra gondolnunk, hogy az újszülött osztályon is infrasugarakkal melegítik az inkubátorokat.

Carbon és Kerámia sugárzók az infraszaunában

A mai infraszauna piacon jelenleg a carbon sugárzók a legfejlettebbek. A kerámia sugárzókkal ellentétben ezek lapsugárzók. Minél nagyobb a felületük annál nagyobb hatást tudnak kifejteni. A kerámia fűtőegységek jóval kisebb felületen sugároznak és lassabban is melegednek fel. Míg a carbon lapsugárzók térben sugároznak addig a kerámia csövek csak a pont előttük ülőt izzasztják.

Ha szeretné megnézni infraszauna kínálatunkat, vagy bővebben olvasni az infraszauna és finn szauna különbségeiről, az infraszauna előnyeiről, esetleg a sugárzókról, klikkeljen Ide >> http://www.infraszauna.org

Új infraszauna oldal indult

Gyakran böngésszük az Internetet, hátha találunk valami hasznos információt, amely infraszauna használatához vagy működéséhez kötött. Igyekszünk oldalunkon minél több leírást közzétenni, de könnyen elképzelhető, hogy egy másik oldalon új információt találunk. Így találtunk rá keresés közben az infraszauna.co.hu weboldalra, ahol sok-sok hasznos információ megtalálható. Infraszauna vásárlás, leírások, videók között tallózhatunk, attól függően, hogy mire van szükségünk. Bátran, nyugodt szívvel ajánljuk az oldalt Mindenki számára, kellemes böngészést.

További infraszauna leírásokkal foglalkozó weboldalak listája

Az alábbi lapokon rengeteg érdekes és hasznos leírást találhatunk az infraszaunák és infrakabinok használatával kapcsolatosan. Jótékony hatások, előnyök, útmutató, technikai tájékoztatás, stb..