Fémfalú Fóliamedence

Leírás

Fémfalú Fóliamedencék(Semmiképp sem összekeverendő a nagyáruházak által forgalmazott fémfalu fóliamedencéivel!!) Élettartam min. 25 év!

A  terméket a német KRÜLLAND cégtől importáljuk már 1992 óta.

A cég már 70 éve van az európai uszodatechnikai piacon.

Előnye: egyszerű, viszonylag gyors/akár önerős/ építési mód, széles méret és árspektrum, hosszú élettartam min. 25 év, ami után a felújítás egyszerű fóliacserével megoldható, akár megduplázhatja medencéje élettartamát.

– A kör és ovális medencék a legkedveltebb medenceformák közé tartoznak. A sarkok hiánya miatt a vízforgató az egész medence vízét átszűri, nincsenek holtterek. Ezáltal sokkal nehezebben tud az alga megtelepedni a medencében. Így egyszerűen biztosítható a kristálytiszta csillogó medencevíz.

– A kör forma fantasztikus előnye még, hogy a teljes család egyidejű szórakozásához biztosítja az legkedvezőbb teret és helyszínt.

Képgaléria:

– Teherhordó anyag fémlemez (könnyűfém, alumínium stb.), vízzáró anyag gyárilag kész PVC medencefólia. Fix forma: kör, ovál, 8-as.

– A megközelítés módja: Létrával (Mint a legtöbb lenti képen), melynek nagy előnye, a minimális helyszükséglet, ami így nem csökkenti a  medence hasznos területét, szemben a lépcsős megoldásokkal, valamint a vízforgató vízáramát sem befolyásolja kedvezőtlenül.

– Válsztható gépészet (befüggeszthető vagy aknás homokszűrős vízforgató).

– Ha Önnek a külalakon kívül a tartósság is számít, és sok éven át szeretné használni medencéjét, ezeket a típusokat is nyugodt szívvel ajánljuk.

Klikk ide főhonlapunkhoz!

Videók

További medencék


Információkérés E-mailben >>

új szerver