Pavilonos, polikarbonát medencefedés

Leírás

Síneken gördíthető, különböző keresztmetszetű, polikarbonát vagy akril héjazású, elemekből álló medencefedések. Jelentős beruházási költséget követő rendkívül hatékony, ingyenes fűtési lehetőség és védelem a szennyeződés ellen. Az eredmény: hosszabb fürdési idény, kisebb üzemi költségek.

Klikk Ide főhonlapunkhoz!

Az általunk forgalmazott polikarbonát medencefedés típusok Nyugat Európa legkedveltebb medencefedései közé tartoznak. Ha Ön emellett a termék mellett dönt, egy 20 éves fejlesztés eredménye lehet az Öné, amivel minden kétséget kizáróan meg lesz elégedve.

A lefedések egyedileg készülnek az Ön igényeinek megfelelően, nincs ugyanis két egyforma medence! Ön dönti el a lefedett terület méretét, a keresztmetszet formáját, és magasságát, a héjalás különféle megoldásait, az aluminiumváz felületi kiképzését és szinét, az egyes szegmensek helyzetmeghatározásának automatikus lehetőségét, és a nyílászárók típusát, helyét a medencéhez viszonyítva.

És még valami: ez az egyetlen lefedésfajta, amely egyidőben nyújtja a magasabb vízhőmérséklet és tisztább víz lehetősége mellett a teljes biztonságot is! Ezt azok tudják igazán értékelni, akiknél a családban úszni még nem tudó kisgyerek, esetleg kisállat is a medence közelébe kerülhet!

Videó


Információkérés E-mailben >>

Továbbiak:


új szerver