Befüggeszthető és Beépített ellenáramoltató

Leírás

– Ha Ön szeret úszni, de úgy gondolja ehhez nem elég nagy a medencéje, vagy a medence mérete megfelelő de nem szeretne faltól falig tempózni, erre jelent megoldást az ellenáramoltató. Ezek a gépek folyamatos úszást tesznek lehetővé akár már 3m-es medencében is.

– De gondoljon arra is, hogy ezek a gépek igen intenzív, a masszázsmedencéknél sokkal erősebb masszázshatás kifejtésére is képesek. Ennek egészségügyi hatása is rendkívül kedvező. Próbálja ki Ön is, felejthetetlen élmény! Ezt akár Nálunk is megteheti Testvérhegyi úti üzletünkben!

Klikk Ide főhonlapunkhoz!

– Cégünk egyik specialitása a saját fejlesztésű és gyártású ellenáramoltató és masszázsgép család mindkét kategóriában (Beépíthető, Utólag Befüggeszthető). Az általunk gyártott ellenáramoltató berendezések számos ponton különböznek az import termékektől. Itt most csak egy különlegességet említünk: folyamatos, fokozatmentes erősségállítást tesznek lehetővé a szívócsőbe kevert levegő segítségével.

Ellenáramoltató Árak  Klikk IDE!

– Befüggeszthető Műszaki adatok, Leírás, Rajz: Klikk IDE!

– Beépíthető Műszaki adatok, Leírás, Rajz: Klikk IDE!

– A beépíthető verzió esetében rádiótávvezérlő segítségével, ami világviszonylatban is egyedülálló! És mindezt az importgépeknél kedvezőbb áron! Gépeink különböző teljesítménnyel készülnek, így mindenki kiválaszthatja az igényeinek megfelelőt.

Futárszolgálattal is házhozszállítható termékek!

Érdeklődés: +36 / 30-9-247-003

– És még valami: Telephelyünkön nem csak megtekintheti, hanem ki is próbálhatja a berendezéseket,ha nem tudja eldönteni, melyik lenne a megfelelő! Csak egy fürdőruhát és egy törülközőt kell magával hoznia!


Információkérés E-mailben >>

Továbbiak:


új szerver