Befüggeszthető medenceszűrő berendezések

Leírás

Előnye: Ön bármilyen segítség nélkül üzembe tudja állítani. Telepítést nem igénylő, betétes szűrővel rendelkező gépek. /bármilyen merevfalu medence peremre felerősíthető, a videón csak 1 féle látható/Egy időzítő órával szerelve minimális a karbantartásigény.

(Ha az általunk gyártott és szervizelt medenceszűrőt választja, egy 20 éves tapasztalat és fejlesztés eredménye lesz az Öné, illetve a biztos szervizháttér!)

Telepítésük, üzemeltetésük nem igényel szakembert. A medencegépészet legolcsóbb és legpraktikusabb megoldása.

Klikk ide főhonlapunkhoz!

Működése: A befüggeszthető medenceszűrő a medence peremére helyezve azonnal üzemkész. A víz felszínén lebegő szennyeződéseket egy szintkövető szkimmer /felületleszívó/ távolítja el. A víz egy durvaszűrőn majd egy finomszűrő betéten megy keresztül. Ez utóbbi egyszerűen vízsugárral tisztítható.

– A medence aljának takarítása egy, az alapgéphez csatlakoztatható „porszívó” készlettel egyszerűen elvégezhető.

– Ez a termék nem azonos a néhányezer forintos nagyáruházi befüggeszthető vízforgatókkal!

– Különböző teljesítményben készülnek, és akár egy 8 x 4 x 1,5 m- es medencéhez is kiválóan alkalmasak. Egészen 60 m3 – es medenceméretig.

Befüggeszthető Vízforgató (B-06) Árak Klikk IDE!

FUTÁRSZOLGÁLATTAL IS HÁZHOZSZÁLLÍTHATÓ TERMÉK!

Garancia: 18 hónap. Várható élettartam 8 – 10 Év.

Szerviz:  Ezt a típusú vízforgatót Cégünk gyártja 1987 óta. Több Nyugat európai országba exportáljuk, így az alkatrész utánpótlás és a szervízháttér biztosított!

Típusok, Rajz Klikk IDE!


Információkérés E-mailben >>

Továbbiak:


új szerver