Vízbevezető és elvezető szerelvények

Leírás

 Szkimmer: Süllyesztett víztükrű medencéknél kell alkalmazni. A medencéből a víz itt áramlik ki, és halad a homokszűrő felé. Szemben helyezkedik el a befúvókkal. Különböző méretekben készülnek, Létezik már sarok kivitel is. Medencemérettől függően akár több is lehet belőlük.

Befúvó: A szkimmerrel szemben kell elhelyezni, lehetőleg úgy, hogy a jellemző széliránnyal a befúvás iránya megegyezzen. Sokféle kivitel létezik, különböző átmérőkkel és fejekkel. Létezik belőle rozsdamentes kivitel is.

Padlóösszefolyó: a medence aljzatán lévő vízelvezető, vízleeresztő. Sok régi medence nem tartalmazza, de új medence építésénél feltétlenül ajánlott. Nem csak azért mert vízforgatásnál ott is kell hogy szívjon, hanem vízleeresztéskor, esetleg medencetísztításnál nagy könnyebbséget jelent ha a szivattyú üríti a medencét és nem nekünk kell.

Padlóbefúvó: ezeket a befúvókat feszített víztükrű medencéknél alkalmazzuk. A feszített víztükörnél ugyanis a befúvók a padlóba helyezkednek el, a medence vize pedig a medence peremén túlcsordulva egy vályúba érkezik.

Takarórács: A feszített víztükrű medence túlfolyóvályújának a fedésére szolgál. Ennek is különböző kivitelei léteznek.

Ezek a szerelvények csak bemutató jelleggel szerepelnek. Számtalan formájú, méretű létezik belőlük.


Információkérés E-mailben >>

Továbbiak:


új szerver