Medence belső fólia fémfalú medencéhez

Leírás

– Medence bélésfólia – pótfólia: Fémfalú fóliamedencék nagy előnye, hogy a fólia elöregedtével a bélés egyszerűen cserélhető, így megduplázhatja medencéje élettartamát! Ezen termékeinket méretre és formára készítjük Német alapanyagokból!

– Önnek csak pontosan le kell mérnie medencéje hosszát, szélességét, mélységét és mi legyártjuk Önnek.

– A medence  bélésfólia Futárszolgálattal is házhozszállítható termék!

– Medence pótfólia színminták 0,8mm vastag fóliából: Klikk Ide!

– A medence bélésfóliákat 0,8 mm – es egyszínű vagy mintás fóliából gyártjuk, kizárólag kör és szabályos ovális formában.

– A kör formájúakat 4 m – es átmérőtől 8 m – es átmérőig.

– A mintás bélésfóliák AKRIL bevonattal rendelkezek, melynek nagy előnye, hogy jelentősen megkönnyíti a medence aljára, falára lerakódott szennyeződés letakarítását, illetve a vízkő és az alga is sokkal nehezebben tud megtelepedni rajta.

Néhány galériakép már elkészült Krulland fémfalú fóliás medencékről:

Érdemes átgondolni kivel végeztetjük a munkát, ugyanis egy medencefóliázás ezekkel a fóliákkal és jó szakemberrel, átlagos használat és időjárás esetén min. 12 – 17  évet ki kell hogy bírjon, nem biztos, hogy a legolcsóbb a legjobb!

Fontos megemlíteni, hogy az idősebb medencéknél ha homokszűrős rendszerrel készültek, szükséges lehet a falelemek karimáinak és tömítéseinek cseréje is. Ez nem egy jelentős tétel, így semmiképp sem érdemes megspórolni, de ezáltal elkerülhető az esetleges későbbi vízszivárgást.


Információkérés E-mailben >>

Továbbiak:


új szerver